FYSKAPISTE

Huom!!!

Fyskapiste muuttaa vuoden 2021 alussa uusiin tiloihin. Uusi toimipaikka sijaitsee sen kuuluisan kivenheiton päässä nykyisestä paikasta, juuri valmistuneessa Lempäälä-talossa. Osoite tulee olemaan Manttaalitie 15. Jatkossakin samoissa tiloissa toimii myös kuntosali Salipiste, jonka tilat ja laitteisto ovat Fyskapisteen käytössä entiseen tapaan!

Palvelen normaalisti jouluun asti ja joulun välipäivinä tapahtuu itse muutto. Uusissa tiloissa toiminta alkaa täten maanantaina 4.1.2021! Tervetuloa tuolloin kaikki vanhat ja uudet asiakkaat palveltavaksi!

Fyskapiste on vuoden 2017 alussa perustettu fysioterapiayritys. Sen perustaja on fysioterapeutti Cert. MDT Mikko Hyvönen, jolla on 15 vuoden kokemus fysioterapian maailmasta. Kokemusta on karttunut monipuolisesti eri osa-alueilta, eniten tuki- ja liikuntaeelinvaivoista sekä urheilijoiden kanssa toimimisesta.

Vuosien varrella olen osallistunut lukuisiin sekä lyhyempiin, että pidempiin lisäkoulutuksiin. Minulle on tärkeää kehittää ammattitaitoani myös nyt ja tulevaisuudessa. Tervetuloa asiantuntijan palveltavaksi!

Mitä on Mckenzie menetelmä?

Mckenzie menetelmä Mekaaninen Diagnostisointi ja Terapia (MDT) on kansainvälisesti tunnettu tutkimus- ja hoitomenetelmä. Tämä menetelmä on ollut fysioterapeuttien käytössä maailmanlaajuisesti jo yli 30 vuoden ajan.

MDT-terapeutit on koulutettu tutkimaan ja diagnostisoimaan kaikkia tuki- ja liikuntaelimistöön liittyviä alueita. MDT on ajatusmalli, johon terapeutit ja potilaat maailmanlaajuisesti luottavat ja jota he käyttävät. Se perustuu potilaan opettamiseen ja aktiiviseen osallistumiseen selkä-, kaula- ja raajaongelmia hoidettaessa. Menetelmän keskeinen piirre on potilaan tutkiminen – turvallinen ja luotettava tapa määrittää tarkka diagnoosi ja vasta sen jälkeen tehdä asianmukainen hoitosuunnitelma.

Lähde: Suomen Mckenzie Insituutti ry